Om DocumentFlow


På DocumentFlow är vårt mål att ge företag möjligheten att utnyttja kraften i artificiell intelligens, oavsett bransch. Vi är en startup baserad på Åland med en stark passion för att hjälpa företag att innovera, effektivisera sina processer och stärka sin konkurrenskraft i en snabbt föränderlig digital värld.

Hej, jag är Anton Wiklund!


Jag är grundaren av DocumentFlow och en passionerad mjukvaruutvecklare med ett djupt intresse för AI och design. Vid 21 års ålder har jag redan spenderat fem år i mjukvaruutvecklingens värld, där jag ständigt utmanar mig själv att utveckla både mina tekniska färdigheter och min kreativitet.

Min resa började tidigt under tonåren, driven av en fascination för teknikens potential. Under dessa år har jag specialiserat mig inom AI, och jag brinner för att skapa lösningar som inte bara löser komplexa problem utan också driver innovation. Jag är särskilt engagerad i att dela min kunskap och hjälpa företag att integrera AI i sina arbetsflöden genom skräddarsydda workshops, utbildningar och konsultationer.


Förutom AI är jag också passionerad kring design och skapar intuitiva, användarvänliga gränssnitt som både är funktionella och estetiskt tilltalande. Jag tror på att kombinera tekniska lösningar med visuellt tilltalande design för att skapa helhetsupplevelser som engagerar användarna.


När jag inte jobbar med teknik utmanar jag mig fysiskt och mentalt, just nu genom att träna inför en Ironman-triathlon – en strävan som speglar min beslutsamhet och disciplin, vilket också är centralt i mitt arbete.